top of page

Angela Ruizeveld

Vitaloog ®

Trainer& leefstijl coach, Vitaloog

Trainer& leefstijl coach, Vitaloog

Met mijn bedrijf; Vitale Uitdaging, inspireer en adviseer ik mensen en organisaties om vitaler te worden. Ik Geniet ervan als ik zie hoe ze tijdens en na de begeleiding een gezonde leefstijl weer op de rit kunnen krijgen.

Mijn passie is het beoefenen van verschillende sporten, bezig zijn met gezond puur koken en met al mijn kennis op gebied van vitaliteit en gezonde leefstijl anderen te inspireren.

Mijn droom was vroeger om sportlerares te worden, maar ik ben na mijn studie in de financiële sector gaan werken.

In deze branche was ik jarenlang manager. In de rol als manager en coach was ik altijd op zoek naar de sleutel van de medewerker om de vitaliteit nog meer te laten stromen. Ik weet wat het is om zelf onder hoge werkdruk prestaties neer te zetten. Ik geloof er ook stellig in dat je altijd eerst je eigen ''vitale huis'' op orde moet brengen, dan pas op een ander overbrengen om de productiviteit laten toenemen.

Ik vitaal?
Mijn hele leven ben ik op mijn levensreis bezig met vitaliteit, maar ook ik moet met  mijn vitaliteit regelmatig mijn vitale koers bijstellen en dat maakt het ook leuk en interessant! 

Na jarenlang gewerkt te hebben als financieel manager, besloot ik dat het tijd werd om nog meer bezig te zijn met mijn passie; mensen en organisaties nog meer bewust maken en inspireren wat zij zelf kunnen doen om zich vitaler te voelen. Na diverse vitaliteits- en gezondheidsopleidingen te hebben gevolgd. Ben ik nu gediplomeerd Vitaloog en docent leefstijl bij de Vitacademie in Eindhoven en ben ik met mijn eigen bedrijf gestart.

Met mijn bedrijf; Vitale Uitdaging, inspireer en adviseer ik nu bedrijven, medewerkers om vitaler te worden. . Bij bedrijven geef ik advies op maat, begeleid ik medewerkers met een gezonde leefstijl en verzorg ik  verschillende workshops over meer vitaliteit op de werkvloer. 

Wil jij ook ervaren wat ik met al mijn ervaring, expertise en enthousiasme voor jouw bedrijf of voor jou op gebied van vitaal leven kan betekenen? Neem dan contact met mij op en ga samen met mij naar een vitaler level!   

neem contact op

 Angela Ruizeveld
   Walkade 43, 3401DR IJsselstein
vitaleuitdaging@kpnmail.nl |  Tel:  0648394557

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page