top of page

kom in beweging

Uit onderzoek is gebleken dat je tijdens actief bewegen nieuwe neuronen aanmaakt in je hersenen.

 

Wil je de vitale uitdaging aan gaan om meer te gaan bewegen? 

Dan bied Vitale Uitdaging de volgende vitale bewegings- programma's aan: 

 

> Runningtherapie

Met runningtherapie kun je met rennen meer energie en conditie opdoen. Tijdens het hardlopen worden bepaalde stoffen aangemaakt zoals endorfine en dopamine, die ervoor zorgen dat het stress verlagend werkt en bijdraagt aan een prettig gevoel. We trainen samen volgens een bepaald schema en daarbij is het mogelijk om in een groep of individueel te trainen. Running therapie duurt 10 weken en vindt eenmaal tot tweemaal per week plaats op locatie bij jou of bij mij in het park. Daarna heb je een basis conditie opgebouwd en kun je met vertrouwen zelf gaan rennen of je aansluiten bij mijn hardloopgroep.   

  

Veel zorgverzekeraars vergoeden running therapie (deels of geheel) vraag jouw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden

 

> Pilates

Wil je juist graag (ook) de focus op meer spierkracht en lenigheid zonder zware gewrichten maar met je eigen zwaartekracht van je lichaam, dan is pilates mogelijk iets voor jou? Pilates maakt je veerkrachtiger en sterker wat je ook meer zelfvertrouwen geeft

 

Zoek je binnen je bedrijf naar meer beweging en spreken deze programma's je aan? Neem  contact op dan maken we een mooi maatwerk programma voor jouw bedrijf.

neem contact op

 Angela Ruizeveld
   Walkade 43, 3401DR IJsselstein
vitaleuitdaging@kpnmail.nl  |  Tel:  0648394557

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page